miercuri, 3 septembrie 2014

                                   Ceata in Targul Lapus... Maramures 2014



4 comentarii:

Unknown spunea...
Acest comentariu a fost eliminat de autor.
Unknown spunea...

Pozele par ireale - si afirm asta cu toate ca vin din zona Targu Lapus si ar trebui sa cunosc aceste imagini - dar nu pot decat sa ma bucur si sa-i apreciez (si usor sa-i invidiez) pe acesti minunati oameni care au astfel de hobby-uri si care se preocupa de ele. Eu personal am descoperit natura abia acum, de cam un an de zile, cu toate ca am crescut la tara - si am cam 26 de ani.
Frumusetea aceasta ireala a naturii exista si e evidentiata aici - si e clar ca astfel de privelisti i-au inspirat pe marii nostri poeti si povestitori .
E atat de trist cum scapam din vedere aspecte precum frumusetile naturii care ne inconjoara si ne lasam coplesiti de rutina zilnica fara sa constientizam ca viata trece pe langa noi.
dar, prin ochii celor care se preocupa si au in vedere si alte lucruri marunte din viata, dar importante pentru sufletul nostru (chiar daca au tot 24 de ore la dispozitie pe zi la fel ca toata lumea) mai luam si noi contact cu natura care ne inconjoara ..cea pe langa care trecem fara sa-i observam frumusetea...cea care e atat de ireal de frumoasa ..si astfel poate ne mai apropiem si noi fizic de ea si ne luam inima in dinti si o scoatem la oxigen...pentru ca e bine..va spun pe cuvant..
si pentru toate astea...lucruri neinsemnate poate pentru cei mai multi...domnule doctor...va multumesc!
Sa o tineti tot asa!
Numai bine!

Unknown spunea...

woow that's was cool pict ,i very intrested pengobatan stroke ringan to this picture ,nice capture

Catalin Negru spunea...

Multumesc Anca Tira.... nu mai stiu daca mai sunt de actualitate aceste mesaje...eu doar acum m-am trezit sa mai caut pe blog una alta. Cred ca voi reveni cu postari... timp sa am!
S-auzim de bine! :)