luni, 17 decembrie 2007

Lumi paralele

In spatele cladirilor ce formeaza proaspat renovatul “Centru Vechi” al orasului Baia Mare, cu localuri frecventate de snobii orasului (scuze daca se simte cineva jignit), exista o lume total diferita La nici 30 de m, in spatele unui cunoscut restaurant




..se afla o cu totul alta lume…


…un alt mod de joaca…








..sigur ati vazut o droaie de asemenea imagini, dar majoritatea erau la periferiile orasului, nu chiar in inima lui. Mandria primariei locale , posibil si ca zona turistica ( asta cu conditia sa nu-i vina turistului strain vreo idée sa iasa din restaurant pe usa din spate, ca va crede ca e teleportat intr-o alta lume. Sincer daca ar fi tabarat pe mine cersind nici nu m-as fi oprit, dar ei copiii, se jucau ca si cum totul era ceva firesc si foarte normal… Nu cred ca se gandeau ca banii ce-i cheltuie parintii lor pt mancarea pe o zi o fi cat cafeaua servita de ‘ lumea buna” in locaul din fata casei loc. M-am oprit sa fac poze, precum turistul chinez, si intrand in vorba cu ei…. credeti-ma ca vorbeau mai frumos si politicos decat multi alti copii din familii “educate”.





Desi foarte aproape una de alta , aceste lumi sunt totusi… paralele…
PS: baietelul nu vede cu ochiul drept...
 ( Fri March 16, 2007  )

...Continuarea din (Tue May 15, 2007 )

Discutam atunci si criticam oficialitatile, cum de accepta sa existe asemenea cladiri si asemena viata chiar la 20 de m de centul medieval la Baii Mari.
Se pare ca aveau in plan si ei aceasta problema si s-au hotarat sa faca ceva… si au facut
........ au demolat ambele cladiri din spate ….




Ce s-a intamplat cu cei ce locuiau acolo?.. sincer nu stiu..



M-as bucura sa stiu ca au fost mutati intr-o casa, cladire, camin de nefamilisti sau oricum un acoperis deasupra capului (pt ca am aflat de la un batranel ca acea casa ar fi apartinut unui advocat, care nu mai avea urmasi , casa fiind nelocuita, …..deci “amicii” mei nu stateau cu forme legale acolo……)

N-a mai ramas nimic decat un munte de moloz ….



…. Si jucarii uitate in graba…..



Este bine?....., este rau?

LUMILE acestea tot PARALELE sunt oriunde s-ar afla…

HAPPY END !! …………. Oare?

Niciun comentariu: