duminică, 17 august 2008

MASH 2008 - O zi normala ...de distractie

Incepeam sa fac ochi pe la ora 7 si ceva, cam sincronizat cu cativa colegi care-si testau veleitatile artistice si mai ales vocalizele urland cat ii tineau nadragii " Aveeemm apaaa caldaaa!!! " fiind acompaniat de un specialist in zdragantit capace de oala.Acuma nu vreau sa ma dau eu rotund, dar mi s-a fixat un ceas biologic si oricare-ar fi ora de culcarea deschid obloanele intre orele 7-8 intotdeauna, iar daca nu trebuie sa le tin deschise, nici un bai le inchid inapoi fara probleme.

Cum ti-ai scos nasu afara iti dai seama ca e cam frig si  vestita ceata de Padis e prezenta si numai bine te imbie sa-ti speli mutra in apa rece de izvor.Gluma cu apa calda e valabila doar pentru ceai si cafea.

La nici 15 minute, ceata se risipeste si apare soarele, iar corturile si iarba incep sa faca aburi, lumea incepe sa faca ochi, iar majoritatea merg ca teleghidati dupa apa calda pentru cafea.Sau altii mai harnici deja o servesc.

Incepe pregatirea pentru micul dejun.                       Ok...poate alte ingrediente :)

Pofta mare!
Incepe prima parte a programului si anume aceea de "cunoastere".Astfel suntem pusi sa ne aruncam fiecare bocancul/incaltamintea stanga in mijlocul cercului facut de noi de dinainte.

Erau mai multe jocuri de acest gen dimineata inainte de a pleca in ture montane.Desi la inceput mi s-au parut prostesti chiar mi-a placut genul acesta de jocuri si ma bucuram in acelasi timp ca eram incaltat in sandale si ca lasasem bocancii la cort... macar asa stiu ca am evitat vreun posibil accident.

Pana si Fetita radea de noi

Partea cu turele montane o las pentru alte articole si revin cu urmatoarea etapa si anume ... ...mancareeaaa!!!!!!!

Nu se dau butelii, e doar coada la mancare asa ca un remember celor mai invarsta sa-si aduca aminte de anii in care stateau la cozi la alimentara si se vaitau de traiul greu. E drept ca si acuma se vaita de trai greu dar nu la cozi la alimentara ci la institutiile statului unde trebuie sa-ti platesti datoriile fata de stat.Asa dupa parerea mea... cred ca acele cozi la alimentara erau mai interesante, macar acolo puteai beli ochii la un salam , salivai la o banana, nu te enervai cand vedeai o functionara grasa si transpirata care-ti vorbeste pe un ton foarte nervos!

In sfarsit... inca o coada

Vorba proverbului... Dup-o masa sanatoasa,o tigara canceroasa!

Sau un somn dulce...

Dar nu prea mult ca incep cursurile, si toata lumea prezenta la curs... musai
Pana si Fetita exerseaza cu domnul doctor... aici cu botul in pozitia de siguranta                 .... hmm daca a ridicat capul pacientu'... ridic si eu botu!.... buna sincronizare

Tehnici de BLS



Suportul pentru acest curs de BLS ar trebui sa se gaseasca pe siteul oficial al organizatiei www.mash.ro

Dupa curs, grupa se sparge fiecare mai mananca ceva si se pregateste pentru focul de tabara.Soarele nu ma zaboveste mult si odata cu el dispare si caldura, asa ca echiparea cu haine groase si fuga la foc.



Somnul este optional, asa ca fiecare adoarme cand si cum poate. Dimineata va fi o noua zi, sigur mai frumoasa decat cea care a trecut...

                                           Noapte Buna!!















Un comentariu:

MihaiN spunea...

sa traiasca maramu`. faine poze... si cu pvestea aferenta sunt mai interesante. by the way, mi-am luat si eu aparat(dupa mash) ne vedem la fotografiat
mihai