miercuri, 22 iunie 2011

Fight club ... visul unei zile de vara

Aceasta este o poveste nascotita in timp ce ascultam stirile...deci e doar parodie...ea nuu exista!
E foarte cald, omul muncitor ajunge dupa-masa acasa, isi fugareste potaile din fata blocului,  urca scarile fara sa citeasca avizierul cu restante, liftul e defect.. nu-i bai urca pe scari, intra cu grija in apartament sa nu afle vecinii care si-au transformat vizorul usii in prelungirea ochiului... inchide usa cu toate lacatele ca nu sti cine-ti intra-n vizita. Cauta ceva repede prin frigider si apoi pijamalit se tolaneste-n pat...adoarme! E doar un simplu scenariu ce-ar putea fi al unui om care e platit invers proportional cu anii de studii, dar nu-i stres pentru ca lucreaza cu oamenii,  la fel ca si cum ar lucra la strungarie... importanta este productia de rulmenti care trebuie sa fie conform indicatiilor sefului de depozit, care si el primeste ordine de la "strungarul sfant"... care defapt e avocat de parohie, dar s-a afiliat cu baietii destepti buni la toate care stiu si strungarie si masinute si tot! Asta este defapt adevarul... dar omusorul nostru doarme si ii e foarte cald... aerul conditionat este...la magazin... e buna si varianta perdelelor ude.. si el vizeaza....!!! ca e racoare si ca e bine!!

Dar vai!!! se face ca era o apa malefica...ce tasneste din pamant!!Cineva tre sa reuseasca s-o puna la punct!

Primul candidat... coborand din limuzina personala ...analizeaza situatia!

Hmmm grea situatia.... tre sa analizam bine situatia!Ia mai bine sa mai astept sa vad ce rezolva si ceilalti!

Mda... e greu sa te lupti cu un asa sistem malefic!!!
Totusi am sa incerc!
Cred ca voi avea nevoie de un consilier, o persoana ce-a mai trecut prin astea, care a fost instruit in alt regim unde sistemul functiona mult mai bine!

Aceasta este bunica onorifica... cea care din spate imi da indicatiile necesare izbandei!
 Totusi...e prea greu pentru mine... nu ma descurc!
Cand nu se mai astepta nimeni la nici o salvare...cand apa ii  punea la pamant pe toti luptatorii...
A aparut solutia salvatoare! Un marinar intros de pe mari si birturi, un cavaler in slapi, unul care este special proiectat pentru asemenea probleme, tricoul lui cu dungulite este camuflajul perfect in aceste ape involburate!
Nu se lasa si precum o fiara cu suvita...se napusteste asupra raului!Va invinge sistemul iar noi VOM TRAI BINE!

Rasul lui isteric ne da noua incredere , desi apele sunt mult peste puterea lui...el se lupta!
Si dai ...si lupta ...si dai ....
 si iar dai...si lupta

  Pumnul este foarte important in asemenea manifestari.... tre sa arati celor din jur cine e seful si ca nu accepti compromisuri... daca nu te alegi si tu cu ceva!
Noroc ca nu sunt vaporase ... le-ar fi distrus apele... ce bine ca ne-a disparut Flota!!!
si dai si lupta si dai si .....scuipa!
Dar nu-i nimic...aveam pensionarii in spate... trebuie sa faca luptatorul impresie buna...pentru ca de ei depind...urmatoarele alegeri!
Uite ca mai incearca cineva sa se alature acestui brav dungat...

Dar dupa o scurta coalitie...eroul nostru reuseste sa-si elimine concurentul si astfel el ramane bravul si singurul luptator cu tasnitoarea...Cam greu....dar nu se lasa...s-a prins ca fiecare tasnitoare e reprezentata de sistemele bolnave ale poporului pe care-l slujeste... asa ca se va lupta pe bucati...Va lua fiecare sistem si-l va strange de gat...pana cand va seca!


Mda... nici asa nu reuseste.... cred cas-a plictisit...dar o sa ramana tot el eroul....nu-l mai intereseaza...doar se plimba si face bai...de multime!
Si totusi undeva... intr-un colt retras... unde apa tasneste si distruge sistemele, nestingherita de nimeni... cineva ar vrea sa incerce platforma program proprie!
Cand sa aflam si noi cine este noul sau poate chiar viitorul razboinic sef.... omul nostru muncitor... se trezeste!
Isi da seama ca totul a fost doar un vis... Bea un pahar cu apa plata imbogatita cu fier si minerale de pe tevile ruginite .. si se duce asa somnoros... spre televizor! E ora 19 si incep stirile...
In timp ce stirile nationale prezinta babele violate si pedofilii ce nu fac puscarie ... se gandeste la visul urat ce l-a avut...
Isi da seama ca totul a fost dor un vis... iar asemanarile sunt pur intamplatoare.... apa aia nu e malefica... e doar tasnitoarea din piata Matei Corvin din Cluj Napoca!
Sa visati bine!...macar atat!

ps: Daca a mai visat cineva ceva asemanator...sa dea de stire :)

Un comentariu:

Traveling Hawk spunea...

Creativa postare! Dincolo d eparodia reusita, pozele copiilor sunt foarte reusite. Inocenta lor le da naturalete.